Monday, 21.01.2019, 3:03 PM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » За живота от нещата

"Всички мъже сте еднакви!"
Заглавието на статията не е наше твърдение!

Сега, тук в Какалашката винаги сме се стремяли да не приличаме на нормален личен блог. Опитваме се да пишем комедия - искаме да забавляваме и да се забавляваме. Разликата е там, че комедията за нас стои на първо място в писането, дори когато много искаме да нахраним някой/нещо, който/което ни е издразнил(о). В личните блогове (повечето however) точно това се прави - Генчо мамин е недоволен от света, хваща клавиатурката и започва да се оплаква и да обижда. Лошо няма - блога е ЛИЧЕН и там може да си правиш каквото си искаш. Но да обиждаш всичко и всеки и да си краен е прекалееееено лесно...

Казвам това, защото се зачетох в един личен блог тези дни (бях дал обет да не го правя иначе ще си отрежа показалците (бел. ред. Пиша този пост от две седмици)) и там попаднах на статия, от която разбрах, че все още има съвременни жени, твърдящи, че всички мъже са еднакви. От вълнение припаднах за секунди. Може и да е било от загуба на кръв заради пръстите...

След като дойдох в съзнание, поразсъждавах малко. Защо се получава така, че жените мислят всички мъже за еднакви. Отговора беше прост и дори математически.
Ето...


1во - да видим какво би накарало една жена да сложи всички мъже под общ знаменател. Отговора тук е като дъвка - съвсем прост. "Една жена би сложила всички мъже под общ знаменател ако е преминала през редица еднакви и неприятни преживявания с определен брой различни мъже" - да наречем тази сентенция Закон За Знаменателя (ЗЗЗ за по-кратко). Този определен брой различни мъже варира от 3 до 5, което явно се квалифицира като представителна извадка според женското съсловие. Доста жени ще кажат - "Това не е така, това не е достатъчно за да направиш изконната грешка да сложиш мъжете под един знаменател!" и ще бъдат прави, защото за да е в сила ЗЗЗ, трябва да е изпълнено и още едно мъъъъъъъничко правилце, а именно - жената трябва да е ПРОСТА СЕЛСКА ПАЧА (ПСП за по-кратко). ЗЗЗ не може да съществува без правилцето, но то пък може да си съществува само по себе си и да си е самодостатъчно освен това :)

2ро - да разгледаме природата на тези еднакви и неприятни за жената преживявания, упоменати в ЗЗЗ:

1. Теория На Миндила (ТНМ)
- според тази теория, ЗЗЗ започва да действа, когато същество от женски пол (тип Миндил) срещне същество от мъжки пол, настава съвокупление, след което съпеството от мъжки пол преминава в невидимо агрегатно състояние, а когато е във видимо такова, изгубва представа за съществуването на горепосоченото същество от женски пол (тип Миндил), скоето се е сношавал онзи ден след дискотеката.

Превод за ПСП:
Това, мойто момиче, е когато оня батко от дискотеката те почерпи мартини ("'Щот ье гъзярско, такоз..."), после го заведеш у вас за да ти пръсне дюзата ("щот е пьечен"), а след това той се облече и си замине със скороста на светлината Х3 (Скороста на светлината X3 = Скороста на бит педераст).

След като ТНМ се повтори достатъчен брой пъти за да се впише в представителната извадка (от 3 до 5 мъже), в сила влиза ЗЗЗ (+ПСП).

От тук и формулата:
ЗЗЗ=ПСП+(ТНМх3;5)
Където:
ЗЗЗ - Закон За Знаменателя
ПСП - Проста Селска Пача
ТНМ- Теория на Миндила

Знаете ли, че...
- съществува разновидност на ТНМ, наречена ТНМ+А. При тази разновидност ПСП-то дава и анал на съществото от мъжки пол, като представителната извадка се променя на "от 2 до 4 мъже".
- има реален шанс ПСП-то да не възрази срещу секса за една вечер. Това се наблюдава при индивиди от женски пол с воля по-силна от средностатистическата, а представителната извадка се променя на "от 4 до 6 мъже". След това ПСП-тата пак се сриват...
- в някои научни среди ТНМ се среща и под името "Букет". Теорията е, че в този букет се съдържат само две цветя - Мушкато и Бегония.

Получава се, защото ти си:

- безлична;
- безинтересна;
- обличаш се като бясна курва (но обожаваш Чехов);
- даваш от воле;
- родена си в с. Езерче (поздрав за всички от там);
- дебела си, но това е защото таиш твърде много любов в себе си;
- просто си неподдържана;

Решението:
Ако вече си Миндил - ТНМ отдавна вече действа и няма как да се спре. Все пак съществуват някои превантивни мерки, като например смяна на обстановката. Става въпрос за смяна на населеното място въобще, а не на стаята. Отиваш някъде, където няма други от Езерче (да не те издебнат), забиваш някой пич, който не подозира за тъмното ти минало и гледаш да устискаш да не пуснеш на следващия влязъл в стаята. След известно време той ти надява пръстена, щото "Ти си най-хубавото нещо в живота му", разбираш ли, а ти само от време на време се ебеш с брат му, ама това си остава между вас си.
Друга превантивна мярка е да седнеш и да се зачетеш в някоя книга, да побягаш малко на пътеката, да обръснеш краката, пък току виж си пренаредиш приоритетите в животеца. Но, да се погледнем в очите и да си го кажем направо - това е изгубена кауза, щом до сега не си го направила.


2. Теория ПНХ ("Пазителката На Химена") - школата на тази теория учи, че ЗЗЗ влиза в сила, когато съществото от женски вид не пусне на приятеля си до първия месец (айде да не се лъжем сега), защото ще я помислят за курва, а той и бие шута, защото, баси, СЕКСА Е ВАЖЕН! В 21 ВЕК СМЕ! Ако съществото от женски пол не е ПСП (т.е. всъщност е много умна и готина), то периода на въздържание се удължава от 1 на 2 месеца, след което момичето автоматично се превръща в ПСП. Тук Закона За Знаменателя действа под предлог, че всички мъже искат само едно нещо от определеното същество от женски пол - секс, а тя да не би да е курва, че да им пуска само след 1 месец връзка.
След като ПНХ се повтори достатъчен брой пъти за да се впише в представителната извадка (от 3 до 5 мъже), в сила влиза ЗЗЗ (+ПСП).

От тук и формулата:
ЗЗЗ=ПСП+(t>1)x(ПНХх3;5)
Където:
ЗЗЗ - Закон за Знаменателя
ПСП- Проста Селска Пача
t - времетраене на въздържанието
ПНХ - Пазителка на химена

Знаете ли, че...

- ПНХ е школа, която по принцип се смята за мъртва, но все още има проповядващи. Честно.
- разновидност на ПНХ е ПНА (Пазителката На Анала), школа, която също замира напоследък, но с доста бавни темпове, баси...

Получава се, защото ти си:
- задръстена;
- травестит;
- с родители, които са си направили сефтето на сватбата;
- и 3те горни

Решението:
1во - това не е медал за храброст да се раздава само след ръкопашен бой с орда танкове. И на теб ти харесва, баси.
2ро - момчето, което е с теб вече месец (и повече), ЯВНО не те смята за скучна и глупава и ВЕРОЯТНО иска да бъде с теб. Разбери го - той иска да прави секс с приятелката си. Има много малко по-стресиращи неща за едно момче да има приятелка от известно време, а все още да стои на сухо. След като го избомбиш ще се поотпусне, ще започне да вижда и други твои добри страни - например баницата, която ще му направиш на сутринта след якия секс. А може и да те зареже - зависи как се справиш. Bring your A game! Но на него му трябва точно месец, за да се сети, че там отвън има доста други, които са толкова хубави, умни и готини като теб (че и повече), и които биха развързали гащите. "Ми да бяга при тях!", ми най-вероятно ще избяга...


3. Теория МШД (Моя Шиба Друга) - тази теория е обособена като средна между предишните две. При нея синдром за ЗЗЗ се появява, когато съществото от женски пол има връзка със същество от мъжки пол, но на второто същество му се е отдала възможност да напъха друго същество от женски пол. Когато първото същество от женски пол (което ще наричаме с кодова дума "Гадже") разбере, че приятелят и е накарал нечие друго дупе да свири като сборджийска свирка, тя къса с него. Има случаи, когато до раздяла не се стига, защото любовта е силн... БУАААААААААА (Бел. ред. Съжалявам - повърнах).
След като МШД се повтори достатъчен брой пъти за да се впише в представителната извадка (от 3 до 5 мъже), в сила влиза ЗЗЗ (+ПСП).

От тук и формулата:
ЗЗЗ=ПСП+kПСПх(МШДх3;5)
Където:
ЗЗЗ - Закон За Знаменателя
ПСП - Проста Селска Пача
kПСП - коефициент ПСП (брой красиви приятелки на момичето, при kПСП>1 - лошо)
МШД - Теория "Моя Шиба Друга"

Знаете ли, че...
- МШД се появява в резултат на продължителна ПНХ и като страничен ефект от лекуване на ТНМ. (айде сега се върни малко по-горе за да разшифроваш съкращенията...)
- в случаите, когато до раздяла не се стигне (защото любовта...там...нали), шанса МШД да се появи отново се удвоява.
- процентната възможност за поява на МШД се увеличава правопропорционално на броя на красивите приятелки/сестри на момичето
- МШД род не признава. В някой кофти случаи и пол.

Получава се, защото ти си:
- умряла риба в леглото;
- дразнеща с присъствие;
- пускаш по-рядко и от Нова Година;
- Квазимодо в компания от Жизелки;

Решението:
Вземи му силиците! Разпилей го! Да ти пази тихо и да стиска устни, стиска устни! Раздвижи нещата - другия път малко му посвири на кавалче, поязди го, шибни му два шамара докато си отгоре, направи го интересно! Обръсни мустака, облечи нещо секси (бодито никога не е секси), купи сметана (бита, не течна), нахвърли му се още като влиза! На заведение го дръпни в тоалетните и го накарай да го спусне през Glory Hole-а!
Тези мерки работят само при първите три причини от "Получава се, зашото ти си". При последната причина нещата стоят по-зле, защото си се прецакала много зверски още от начална възраст. Сега, да започнеш да си скубеш веждите явно вече е късно, но ако събереш всичките си приятелки и им разкажеш за кофти бялтото течение, на което е преностиел гаджето ти, имаш минимален шанс те да го игнорират. Казвам минимален, защото 100% поне две от приятелките ти са ПСП, пък и да не са, то това женското приятелство го знаем...

Историята познава адски много причини и теории за появата на ЗЗЗ, но няма да ми стигне света да ги изброя всички тук. За останалите можете да научите само ако си поръчате моя учебник "Теория на The Big ЗЗЗ Bang". Струва 99,99лв, твърди корици, автограф от автора. Първите 10 получават подарък - самобръсначка. Поръчайте сега!!!

Прекалено е лесно да си краен...


Още статии:
1. Ода за "Facebook" тестовете...
2. Наръчник на безработният студент
3. МАНИФЕСТ НА МЪЖЕТЕ


Photobucket
Category: За живота от нещата | Added by: momoneymain (24.06.2010) | Author: MoMoneyMain
Views: 3185 | Rating: 5.0/4 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0