Monday, 21.01.2019, 3:02 PM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » За живота от нещата

Наръчника за секс на Какалашка
Секс-наръчниците винаги са били около нас. Първият се е появил веднага след първия сексуален акт. Вкараш ли го някъде, винаги ще се намери някой, който да ти каже, че не го вкарваш правилно и ще напише книга с поне 20 начина, по които да го вкараш, ‘дет се вика. Книгата, на която попаднахме не съдържа 20 начина. Съдържа 269. "269 Невероятни секс игри”. Още Конфуций е казал навремето "Ако напишеш книга с 269 невероятни секс игри, то ще си объркал поне шибани 268 от тях. Или повече.”. Естествено, ние не приехме думите на Конфуций на доверие и се заровихме в секс наръчниците. Прочетохме само горепосочената. За да останем честни, ще споделим, че тя беше единствената с картинки. Да прегледаме някои highlights:

15. Поговорете си за нещо еротично, което бихте искали да направите с някой вид плод (или зеленчук). Отидете до бакалията и обмислете възможностите.
Реално погледнато няма много възможности. Всяко кривване от правата "Жена + банан/краставица” би довело до анално неудобство, сърцебиене/припотяване/микроинфаркт при всяка среща с продълговат зарзават и множество неловки погледи с нежната ви половинка. Предполагаме.

Photobucket
"Слънче, четох едни съвети тука..."

34. Включете любимите си спортни приспособления в следващия сексуален акт.
Ако изключим любимото спортно приспособление на българина – телевизора, и тук вариантите са малко. Препоръчваме да дадеш на жена си черно бельо и чифт картони (жълт и червен), да я накараш да даде начало на мача с първа свирка (но не предмет), след което да ти вдига картон за всяко остро влизане отзад. Ти вдигай картон само при симулация.

 Photobucket
"Слънче, четох едни съвети тука..."


55. Измислете сексуални занимания включващи следните неща: 8 ластика, сапун, помпа за колело.
Сексуален шах-мат, който би затруднил всеки, който не е МакГайвър или поне морски пехотинец. Както и да въртим и сучем при нас вариантът е само един – накарай я да си върже косата с ластиците, след което да измие колата и да и напомпи гумите. Или колелото. Абе ти на колко години се, че караш колело?
 
Photobucket
Да, мотора и колелото са различни по повече начини от колкото предполагаме...

56. Правете любов сякаш сте 70-годишни. След това сякаш сте 17-годишни.
За да се справиш добре в първата част, гледай да кашляш често, вдигни малкия в последните 2 минути от акта (който е общо 10), спри по средата за да изпиеш хапче, оплаквай се от простатата/правителството/днешната младеж преди, по време и след секса, преди да свършиш - припадни, а ако искаш да останеш професионалист до край – получи инфаркт. За втората част – остани по чорапи, търси поне 10 минути къде да го вкараш, свърши за 2 минути, направи и бебе, откажи да поемеш отговорност за него.

Photobucket
Про

124. Наградете любовника/любовницата си със секс награда, подобна на Оскар-ите.
Винаги сме си мечтали за жена, на която да дадем секс наградите на академията за Главна женска роля, Най-добри спец ефекти (да, защото има невероятни цици) и Чуждоезичен филм (владее перфектно френски). Може би дори и за Най-добра поддържаща роля в началото на акта. Ако обаче не можеш да си изкривиш душата, поне и връчи наградата за Най-добър грим, все пак снощи е успяла да те намами в леглото. И един съвет: преминавай директно към награждаването, не е добра идея да изброяваш номинираните.
P.S. Да не вземеш да използваш истинска статуетка! Имаш точно копие на "Оскар” между краката си.
Награждавай до зори!

 Photobucket
"Слънче, четох едни съвети тука..."

258. Играйте си на Зоопарк и имитирай животно по твой избор.
Прави любов като това животно. Тук няма да минеш само с номера "Глей малко ся ква голяааама змия ш’ти покажа!”, трябва импровизация. Може да се направиш на заек (защото шибат много – позна) и цяла нощ да и носиш късмет с третото си заешко краче. Да ревеш като магаре отгоре и не се смята. Не за друго, ама колко магарета си виждал в зоопарка? Когато всичко друго пропадне, остава и "Хиена”-та – чакаш я да заспи и я подемаш, като през цялото време се хилиш като полуидиот. Пак е нещо.

Photobucket
Да се придържаме към заека, а? Сваляме му шапка...

Ако това ти е харесало по някакъв начин, необясним за нас, значи и това ще ти хареса - Да завъртиш Нобел в гроба, евентуално и това - Г-н Main и Перфектната страна.


Photobucket
Category: За живота от нещата | Added by: momoneymain (31.12.2009) | Author: MoMoneyMain
Views: 2469 | Comments: 5 | Rating: 4.9/9 |
Total comments: 2
24.03.2010 Spam
2. Envick-web
прочетете целия блог, доста добър

13.01.2010 Spam
1. aktiven
Жесток научен труд сте скалъпили...... толкова нравствено и поучително.
Това изводи натрупани от житейски опит ли са?
Отговор: Ако пишехме от житейски опит, приятелю, щяхме да пишем само за онанизъм. Тъжно, да...

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0