Friday, 10.05.2024, 0:05 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » 2008 » September » 29 » Хeпи Бърдей MoMoneyMain!!!!!!
Хeпи Бърдей MoMoneyMain!!!!!!
4:40 PM
Днес е паметен ден за цялата българска нация. На 29 септември, преди двайсет и кусур години, на бял свят се появява един индивид, известен в интернет пространството като MoMoneyMain, а в реалния живот като К.Георг..

Лицето К.Георг. израства в далечния север на България като будно и любознателно дете, с афинитет към четмо и писмо…и бира (последното е следствие на това, че като бебе веднъж объркали шишето с мляко с бутилка бира, позната под името Загоракис). Въпреки че малко късно се научава да чете, пише и смята, на 16 годишна възраст печели стипендия Макартър за млад гений с научния си труд „Положителното влияние на алкохола и цигарите върху човека”. Една година по-късно К.Георг. получава Нобелова награда за мир след като успява да предотврати войната между племената Зулу и Мого-мого.
След като допринася за мира в глобален план лицето МоМоneyMain решава, че трябва да образова хората културно и навлиза в света на шоубизнеса. Отначало се захваща с музика, но не намира удовлетворение – по негови думи:”Всичко става много лесно, демек нема тръпка” (единственият му издаден албум „Къртим мивки, лепим плочки” веднага добива платинен статус). На 20 година MoMoneyMain навлиза в света на киното като режисьор. Първият филм, който приема да режисира е „Властелина на халките”. Естествено при излизането си по кината лентата става тотален блокбъстар и никои не се учудва, когато печели всички възможни награди Оскар.
В момента лицето К.Георг.(MoMoneyMain) почива някъде из Тихия океан – публична тайна е, че той е на о-в Фиджи в компанията на три дами, печелили Мис Свят в последните три години. Тъй като се очаква той да се прибере тази вечер, бе решено да се спретне грандиозно празненство–изненада в култувото заведение „При бате Тишо”. На купона ще присъстват Гацо Бацов, Хулиган Кучков, Вальо Студеното, заека Роджър, Барак Обрама, бат’ Бойко, Пинокио и др. известни личности от света на политката и шоубизнеса. За доброто настроение на гостите ще се грижат оркестър „Ромски перли” и гост изпълнители като Шабан Шаулич, фолк дивата Димитричка, Бозица Кирилова и др. Всички гости са добре дошли и…ДА НОСИТЕ ПОДАРЪЦИ, ЕЙ!!!

P.S. Бачо може да се базикаме и други такива, обаче ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!

Views: 777 | Added by: bachoivo | Rating: 5.0/1 |
Total comments: 1
29.09.2008
1. Калоян (momoneymain) [Попълнение]
Мерси Бачо! Да си жив и здрав! respect

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

News calendar

«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Site friends



    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0