Friday, 10.05.2024, 0:37 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » 2008 » September » 11 » от ЦК на БКП на БОК и ФСБ и БДЖ
от ЦК на БКП на БОК и ФСБ и БДЖ
11:44 PM
   Днес в офиса на партията се случи непоправимото.
След дълго ровене на някои съпартийци (за което ще бъдат санкционирани с по 100 пръчки на голо (въпреки, че на чужд гръб и толкова са малко)) в интернет пространството беше открит, съвсем случайно, линк към старинен артефакт от времето на Тато. Нищо не подозиращият съпартиец цъкна върху линка и остана безмълвен от видяното. Устата му се напълни с пяна, очите със сълзи и носа със сополи, както си му е редът. На откривателят му бяха нужни 3 минути за да се отърси от тежкия шок и с радостни въклицания "Илати бееее, илати да видити ко намерих, бееее!!!" привика останалата част от партията.
   Тутакси партията се събра около бюрото и заби любопитни погледи в блестящия в синкаво монитор седемнайстак. "Кво порно намери, бе?" чуха се възгласи от някъде. "Кон има ли в цялата работа?" чуха се възгласи от другаде. "Не, бе! Гледайте малко кво намерих!" отговори Откривателя с патос присъщ на Колумб. "Ама, има ли кон?" чу се пак от някъде. "А стига с тоз кон, бе Дидо!" чу се пак от другаде. Откривателят кликна върху линка и изведнъж ежедневието отново придоби своя мек цвят на резеда.
   След видяното на монитора партийците замлъкнаха. Никой не беше сигурен истина ли е това. За части от секундата времето в офиса спря. След това бавно продължи движението си, но този път назад. Партийците гледаха към монитора, но всъщност не го виждаха. Очите им просто бяха насочени натам. Това, което виждаха бяха цели зимни шапки тип "Нинджа", детски ръкавици с 2 пръста, режим на тока и "Корекомски" яйца, но само по големите празници. Сетиха се и за времето, когато са разполагали с артефакта на живо. Сетиха се за милионите въпроси и тоновете забавление, което той пораждаше. Защото точно този артефакт беше пионерът на едно движение/хоби/професия. Точно този артефакт сложи Началото. И точно това Начало беше заровено на дъното на океан от нововъведения. Точно това Начало проблясна в дъното на зениците на партийците.
   След 5 минути на блажена тишина и съзерцаване в нищото те се отърсиха от спомена. Изтриха сълзите от очите си, казаха си по едно "Еееей остаряхме, маа му!", па се разсмяха на шегата. Линкът беше запазен като научен артефакт или просто за да видим кой е по-добър.
   В следващите редове партията ще помести линка и чрез него ще поздрави всички, за които той значи нещо повече от ФлашИгра.
   !!! http://www.manyfunnypictures.com/play.php?swfid=40 !!!

Views: 859 | Added by: momoneymain | Rating: 5.0/6 |
Total comments: 2
13.09.2008
2. Nikolai Kepov (Kepov) [Попълнение]
никога не съм се забавлявал така с PC-то си

11.09.2008
biggrin и после дойде ерата на рс-то и то развали всичко biggrin

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

News calendar

«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Site friends



    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0