Бербо в Шампионската лига
|
|
|
|
Mihuq | Date: Tuesday, 16.09.2008, 9:22 AM | Message # 1 |
RakiqBoy
Група: Users
Статус: Не е на линия
| 36 мин гол с главЪ
Мнението редактирано от Mihuq - Tuesday, 16.09.2008, 9:56 AM |
|
| |
momoneymain | Date: Tuesday, 16.09.2008, 11:53 AM | Message # 2 |
StreetSmart
Група: Administrators
| 20 мин. от карамбол пред вратата
Why So Serious?
|
|
| |
Mihuq | Date: Tuesday, 16.09.2008, 3:12 PM | Message # 3 |
RakiqBoy
| Аз говорех за автогол
|
|
| |
mi6entse | Date: Tuesday, 16.09.2008, 4:13 PM | Message # 4 |
Private
| в 89 минута 100%
|
|
| |
Mihuq | Date: Tuesday, 16.09.2008, 4:35 PM | Message # 5 |
RakiqBoy
| Quote (mi6entse) в 89 минута 100% ok Напиши и как ще стане
|
|
| |
mi6entse | Date: Tuesday, 16.09.2008, 4:52 PM | Message # 6 |
Private
| ами ще сподели топката с някой съотборник, няма да проявява ЕГОИЗЪМ и ще стане много лесно Added (2008-09-16, 4:52 Pm) --------------------------------------------- Е ако се напрай на "пич" може и да не стане
|
|
| |
Mihuq | Date: Wednesday, 17.09.2008, 8:33 AM | Message # 7 |
RakiqBoy
| Топката дане е торта 4е да я поделя с някои Май не си наясно с футболните епитермини
|
|
| |
mi6entse | Date: Wednesday, 17.09.2008, 8:43 AM | Message # 8 |
Private
| Друго имах предвид "мило" и мисля, че много добре ме разбра! Чудя се само що продължаваш да се праиш на интересен......... А по въпроса за Бербо - вчера гледах интервю с него и той каза, че най вероятно няма да играе следващия мач, защото в играта с Ливърпул се бланал няколко пъти с други играчи и сега милия имал някаква котузия, която не била за пренебрегване! Не се знаело със сигурност, но Фъргюсън най-вероятно щял да предпочете да го остави, защото и без това имало много мачове, в които да се доказва! На въпроса кога точно е получил контузията отговори глупаво и вдигайки вежди /което за МЪЖЕТЕ амам само за МЪЖЕТЕ означава, че лъжат/ та каза, че незнае кога точно, но най вероятно е комплексна причина! Демек от няколко блъскания се е контузил милия. На мен всичко ми приличаше на оправдания! Май не са му харесали много играта.... но да не съм тъй черногледа - ще поживеем ще видим
|
|
| |
bachoivo | Date: Wednesday, 17.09.2008, 1:21 PM | Message # 9 |
Ba4e Ivo
Група: Moderators
| Quote (mi6entse) А по въпроса за Бербо - вчера гледах интервю с него и той каза, че най вероятно няма да играе следващия мач, защото в играта с Ливърпул се бланал няколко пъти с други играчи и сега милия имал някаква котузия, която не била за пренебрегване! Не се знаело със сигурност, но Фъргюсън най-вероятно щял да предпочете да го остави, защото и без това имало много мачове, в които да се доказва! има нещо такова...по последна информация - цитирам:"Фъргюсън обаче няма може да разчита на Димитър Бербатов и контузения Майкъл Карик, които ще бъдат пазени за неделното дерби с Челси в Премиършип." Така че май дългоочаквания дебют на Бербатов ще се отложи. Естествено това може и да е за заблуда на противника, не че Виляреал много ги топли дали Бербо ще играе. Аз ще ви кажа дали нашия ще играе или не, замо че ме питайте към 21:45
|
|
| |
Mihuq | Date: Wednesday, 17.09.2008, 4:24 PM | Message # 10 |
RakiqBoy
| Е може и да стисне зъбки да си сложи диадемата и да излезе на терена като мъж.
|
|
| |
bachoivo | Date: Wednesday, 17.09.2008, 8:14 PM | Message # 11 |
Ba4e Ivo
Група: Moderators
| вече е официално - Бербатов няма да играя тая вечер. Много кофти. Мачът е Х2. Даже и манекена Роналдо няма да помогне
|
|
| |
Mihuq | Date: Thursday, 18.09.2008, 8:38 AM | Message # 12 |
RakiqBoy
| Манекена е Бербо Роналдо е фото мoдел
|
|
| |
mi6entse | Date: Thursday, 18.09.2008, 9:59 AM | Message # 13 |
Private
| Прав си много е симпатичен - точно като фотомодел само, че смея да твърдя, че момчето може и да играе!!! И го е доказвал много пъти! Added (2008-09-18, 9:59 Am) --------------------------------------------- Бербо освен, че е манекен е и малко скъперник Ама само той си знае как се изкарват големите парички... За да спести малко данъци даже се носят слухове, че ще се жени! За повече инфо ВИЖ ТУК
|
|
| |