Tuesday, 16.10.2018, 8:52 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » За живота от нещата

Лятото горещо "много е добре"
Лято е! Много хора отъждествяват този период като безкрайно хубав, свеж, изпълнен с приятни емоции, птичките пеят, пчеличките жужат... булшит!!!
Първо е адски горещо, хора припадат по улиците с топлинни удари, ако нямаш климатик се чудиш кое да избереш, дали да се преместиш да живееш в мазето, където можеш да се отдадеш на аромати като кисело зеле останало от зимата, примесен с мухъл, ракия, развалени компоти и туршия или пък да те пребие бесен наркоман примерно, или пък да си останеш вкъщи и само вечер да спиш на балкона и да бъдеш жестоко нахапан от комари. Това с пчеличките може да се комбинира и с комари... даже, за да е още по-реалистично, може направо да махнем пчеличките от картината. Сетих се и за още един вариант, може да избереш да се преместиш при леля си Хунтелаар в Норвегия примерно, но ако нямаш роднини в по-студените страни си прецакан.
 Photobucket
Леля Хунтелаар.
Един слънчев удар, ако може! Всъщност, дайте два, за всеки случай...


Жегата те скапва през деня, кара те да се чувстваш като премазан, през нощта се въртиш и се потиш все едно си на чеверме, на сутринта ставаш и все едно не си спал, идва ти да не се беше събуждал, потиш се през целия ден като прасе, в резултат - миришеш на вкиснато. На края не ти пука вече нито за птичките, нито за пчеличките, гледаш само да се разхладиш с нещо и изпиваш няколко бири. Добро решение, но временно, а и рискуваш да лепнеш някоя настинка, което е най-гадното, което може да ти се случи през лятото. И така 3 безпощадни месеца. Разбира се, някои ще кажат, че това е сезона на почивките. Аз не мисля точно по тоя начин. Аз разделям почивката през лятото на два вида: море и планина. Ще обърна по специално внимание на морето, защото почивката на планина я свързвам с гледане на... планина... и трева, дървета, цветчета и докато се усетиш вече си чакаш пенсията с гей приятеля си или пък пишеш поеми, пускаш си брада и свършваш с цироза на черния дроб. Морето си е по-добрия вариант, въпреки че да отидеш на море изобщо не си е почивка, поне вече не е. Като цяло концепцията за почивка на море не е никак лоша, стоиш си на плажа, пиеш си коктейлче от кокосов орех с чадърчета по него, поплуваш малко, после пак коктейлче, вечерта се довършваш в някои хубав клуб и така една седмица. Да, обаче нещата изобщо не стоят по тоя начин. Вече ти трябва цяло състояние и то не само за нощувка и храна, а за неща, който изобщо не се предполага, че трябва да плащаш, като например ти трябват 10лв. само за да си оставиш кърпата на плажа, коктейлчето е вече 10-15лв., нищо, че реално струва 2-3лв. Но ако оставим материалното на страна изниква и друг проблем. Тъкмо си избягал малко от ежедневието, в което всяка сутрин те събужда звук от различен инструмент, я дрелка, хилти, електрически трион, абрихт, банциг, може и щрайхмус, зависи какъв ремонт прави комшията и се озоваваш в курорт претъпкан с хора.
 Photobucket                                 Photobucket
Комшията на 10% от мъжете по света,                                          Комшията на останалите 90%
които са дружно мразени от останалите 90%.


Точно под прозореца се строи хотел, отсреща в кръчмата цяла нощ бичи чалга и то циганска, до нея дискотека, там пък цепят яко хаус и разни келеши си дерат гласовете, на плажа пък не можеш да си намериш място за кърпата от боклуци и фасове, а ако случайно намериш, гледаш да я пазиш зорко, щото пък някой може да те обере, накрая се решаваш, рискуваш и влизаш във водата, там пък съвсем спокойно можеш да се натъкнеш на човешки екскремент с размери, които не си и предполагал, че може да има. Е, на това му се вика ситуацията ти да е "шити". Единствения признак, по който можеш да наречеш престоя си там "почивка" е, че поне не ставаш всяка сутрин в 7, за да отидеш на работа, но това е, като че ли единствената ти алтернатива през лятото и мен поне все натам ме тегли. В заключение искам да кажа, че лятото сък болс, да живее зимата, тогава поне получаваш подаръци и колиш прасе.
 Photobucket
Category: За живота от нещата | Added by: kestena_rs (10.07.2009) | Author: kestena_rs
Views: 1726 | Comments: 2 | Rating: 5.0/5 |
Total comments: 2
10.07.2009 Spam
2. Krissy
Osven teksta, snimkite su6to "razbivat" ! :D Bravo! :))

10.07.2009 Spam
1. Aleksandar (^NOONE^)
EVALA BATE NAPULNO SUM SUGLASEN S TEB!!!!

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0