Monday, 21.01.2019, 3:02 PM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » За живота от нещата

ЖЕНСКИ МАНИФЕСТ
Женски манифест

Драги мъже, момчета, господа и всички вие които наричате себе си Дон Жуан или Казанова , а също и вие, които оставяте вдигнат капака на тоалетната чиния, Това е насочено на Вашето внимание!

Когато една жена ви попита повече от 5 пъти дали роклята и стои добре или дали прическата и отнякъде стърчи, очевидно недоволна от досегашните отговори като " ахъ", " оффф..." и т.н. направете малко усилие - изкривете устните си в усмивка и просто като компромис се прежалете и и направете така мечтания от нея комплимент.

Около 93 % от жените отделят повече от 45 минути за разкрасяване преди среща с вас- това усилие ( макар да ни доставя удоволствие) не заслужава ли поне един комплимент?

Когато се разхождате с една жена- не се заглеждайте по друга та дори и тя да е Памела Андерсън. Ние винага ви виждаме да го правите. Периферното зрение на жените е до НЯКОЛКО ПЪТИ по- развито от това на мъжете.

Затова и извода, че жените се заглеждат по непознати мъже по- рядко , е напълно неверен. Просто вие не ни виждате.

Сваляйте капака на тоалетната чиния!

Изречението "кога ще доведеш тази твоя приятелка отново? Много е симпатична" определено не е ваш плюс. Не се чудете защо получавате отговори като " ако толкова ти харесва ходи си при нея" или ревливото " аз не ти ли стигам?", което така мразите. Коментар като този " ти си единствената която забелязвам, дори не я видях" би бил къде къде по- подходящ.

Да заспите веднага след " любовно преживяване" не е най- доброто нещо- дори едно " беше много хубаво" е достатъчно за да подсигури следващата вечер...

Когато една жена пита дали е дебела тя винаги знае отлично сама за себе си дали е или не е дебела. С този въпрос ние не търсим истината за килограмите си а вашето мнение за тях - та дори и да е твърде далеч от истината.

Ако правите физономия когато ви съобщим, че излизаме " по женски" с приятелки, как очаквате ние да реагираме на вашата "вечер по мъжки" ?

Бъдете търпеливи с емоционални изблици на несдържан плач за изгорената рокля или " колко е красиво небето!" . За нас това е начин да се освободим от отрицателната енергия- както ругаенето и пиянството- за вас!

Въпрос от типа " как ми стои тази блуза?" придружен от отговор "става" или " ами като всички останали, защо?" положително би довел до почти безмислен скандал на тема важното в живото и кой какво прави за другия, към разгара на който скандал вие вече отдавна сте забравили откъде е почнало всичко. Предотвратете това с обикновен комплиминт а ако се налага и с подсилено възхищение.

И още веднъж- не забравяйте за комплиментите, в крайна сметка не бихте искали да сте с рошава, раздърпана и с размазан грим жена, нали?

Помислете добре преди да отговорите на въпроса"щастлив ли си". Ако не веднага, то при следващия скандал всичко ще рефлектира върху вас.

Когато мъжете са тъжни изнервени или наранени мълчат. Точно обратното е научно доказано за жените. Никога не прекъсвайте безкрайния разказ и излеания на нервна или съкрушена жена! ОПАСНО Е!

И, по дяволите, не сравнявайте жената до себе си с друга, дори това да е опит за комплимент. Накарайте я да си мисли че е единствена, а не че просто има по- хубави крака от еди- коя си. ТОВА НЕ НИ ЛАСКАЕ!

И още веднъж- бъдете търпеливи- не забравяйте, че ние сме до 3 пъти по- емоционални от вас, и примирете се - жените винаги ще останат по - зрелия пол.

И сваляйте капака на тоалетната чиния!
Category: За живота от нещата | Added by: anity69 (10.02.2009) | Author: anity69
Views: 1015 | Comments: 11 | Rating: 5.0/6 |
Total comments: 111 2 »
17.11.2009 Spam
11. Ивайло
Всъщност- Вдигайте капака на тоалетната чиния.. Мислете за себе си. Доста голяма част от мъжете не виждаме дали е пусната или вдигнат капака и в повечето случай го напикаваме... :Д Така че... Помислете си...

18.02.2009 Spam
10. Sibel (sibity)
Браво на Анка за великолепния отговор на мъжкия манифест! Признавам и той не е лош (изобщо- 'Ние сме прости') biggrin wacko tongue yahoo

17.02.2009 Spam
9. AniTy (anity69)
ти нямаш право на мнение angry

17.02.2009 Spam
8. Ognqn (ogshigil4e)
мъжкия по-добър dry

10.02.2009 Spam
7. AniTy (anity69)
ЖЕНИ НА БУНТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! angry

10.02.2009 Spam
6. Ms. Romanova (Ms_Romanova)
белята вече стана, но ще го решим на маса, където можем да използваме и сила admin bangin глупости за безсмислено реване от душевно осакатени люде не искам да чувам

10.02.2009 Spam
5. AniTy (anity69)
biggrin ще стане бела с тез двете теми

10.02.2009 Spam
4. AniTy (anity69)
то проблема е далеч по сложен- всъщност няма проблем със смъкването на тоалетната чиния,тък като тя много често се забравя и да се вдигне.....пикай се предимно по нея и по плочките badmood

10.02.2009 Spam
3. AniTy (anity69)
angry забраих да добавя и гледането на порно в присъствието на момичето- директно попадаш в категория "ерген"

10.02.2009 Spam
2. Ivaylo (bachoivo)
Добре бе, така и не ми става ясно, защо жените винаги се "хващат" за тоалетната чиния като удавник за сламка(както колегата споменава по долу). Може би защото съществува известна опасност да заседнат в тоалетната или....не знам. biggrin Абе както и да е. Да не се впускаме в задълбочени разсъждения, все пак наблягаме на хумора и сарказма biggrin
Отговор: Аз предполагам, че операцията по смъкването на тоалетната чиния се струва прекалено сложна на женското съсловие.
ЖЕНИ - ВДИГАЙТЕ КАПАКА НА ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ, СЛЕД КАТО СИ СВЪРШИТЕ РАБОТАТА - ПОМИСЛЕТЕ ЗА МЪЖА, КОЙТО ВИ ХРАНИ!

1-10 11-11
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0