Monday, 29.04.2024, 1:52 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » 2008 » September » 4 » от ЦК на БКП от ТКЗС с PMS на SMS
от ЦК на БКП от ТКЗС с PMS на SMS
6:56 PM
Партията отбеляза пускането на сайта по известните търсачки с голяма манифестация по главната улица на гр. Русе.
Отбелязваме ключови елементи във въпросната манифестация, за да послужи, като шаблон при бъдещи велики празненства и празници в други градове.

Задължителни елементи от парада:

1. Огромно возило маскирано като кочан от царевица (сиреч какалашка) докарва двамата администратори и петтимата модератори. Специално назначен говорител (може и Миодраг Иванов) представя, един по един, всеки от екипа. Произнасянето на името на всеки един се посреща с бурни аплодисменти от публиката. Всичко това става под музикалния съпровод на Виенската филхармония (ако те са заети, може и орк. Варненци).

2. Специално поставено лице, боядисано с кафяв байц и с лепенка "Юс. Болт" на гърба, участва на импровизирано състезание "200м гладко бягане" срещу екипа на Какалашка. Поставеното лице завършва последен, с което се показва на широката публика, че екипа са по-бързи от всичко.

3. Кратка сценка, в която лице (поставено), облечено като футболист залага топка за дузпа, под бурните скандирания на публиката "Тери, Тери!" се засилва, подхлъзва се и изритва топката сватбарски над вратата. Сценката е за личен кеф на някои от екипа.

4. В импровизиран басейн с размери 1 на 2 метра(тип "корито") друго подставено лице, с кодово название Мишо Фелпса, се състезава с още 7 кибика за голямата награда - 8 кочана царевица и един бройлер (кокошка). Естествено подставеното лице печели.

5. Манифестацията минава по цялата главна улица, като екипа е качен в ремаркето на камион тип "Самосвал", където играят ръченица и пият бира.

6. 100 млади (но пълнолетни) девойки, облечени в народни носии, вървят зад камиона, пеят народни песни (възпяващи смелоста на админите и модовете) и хвърлят кочани от царевица по публиката. Докато хвърлят, наричат всеки мамул с думите "Какалашка ти хвани, ил на сухо остани". Публиката е в екстаз.

Партията си запазва правото да променя/допълва елементите със задължителен характер.

Views: 939 | Added by: momoneymain | Rating: 5.0/4 |
Total comments: 2
04.09.2008
За Джон Тери говорим, да. Радвам се, че сме успели да те разсмеем. Следи редовно сайта за да се разсмиваш пак. smile smile smile

04.09.2008
Това "Тери, Тери!" за Джон Тери ли става въпрос?
Иначе мен самата статия много ме разсмя!Браво!Само кажи кога ще има такава манифистация в Русе, на момента хващам автобуса и идвам! :D

Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

News calendar

«  September 2008  »
SuMoTuWeThFrSa
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Search

Site friends



    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0