Friday, 29.03.2024, 8:07 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: momoneymain, kestena_rs, Kepov, ogshigil4e  
Forum » Style & Clothes » Обувки » Проблем с цените
Проблем с цените
kestena_rsDate: Wednesday, 03.09.2008, 10:13 PM | Message # 1
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
Мнения: 50
Репутация: 23
Статус: Не е на линия
Имате огромен проблем с цените на обувките, които харесвате, нали? като пример ще дам себе си. Ето аз съм фен на Puma, но магазините за спортни стоки в България буквално се ебават с потребителите!! Най-високата цена на обувки от тази марка, която съм срещал в сайта им е 250$ и то за дизайнерски модификации, които в БГ дори не сме чували!! И така ето го моето решение на този проблем. Аз пазарувам в ebay!! Лесно е, значително по-евтино, стоките са автентични, а ако случайно не ти харесват или пък са дефектни, можеш съвсем спокойно да ги замениш или върнеш. Процедурата е елементарна, регистрираш се в сайта, правиш си регистрация в Paypal.com, като за целта трябва да имаш дебитна или кредитна карта и пазаруваш на воля. Ще останете изненадани колко достъпни са цените дори и с доставката до БГ.

Soviet union rulllz
 
BenkokaDate: Thursday, 04.09.2008, 5:16 PM | Message # 2
SuperBeniKoka
Група: Users
Мнения: 12
Репутация: 6
Статус: Не е на линия
E kak ne te e strah da si vzeme6 4epici po i-net-a? Az dori ne sum siguren koi nomer nosq - imam 44,45,46 i vsi4ki mi stavat i sa mi dobre, taka 4e ne znam koi nomer sum to4no. Puk i kak 6e si siguren 4e 6e ti e udobna taq obuvka? bez da si q probval nito vednuj. Ti samo 4ete6 opisanieto na obuvkata i se naduhva6 s mn pri4ini da si q vzeme6 taq obuvka i dotolkova si se navil 4e posle kato q polu4i6 samo si vika6 "eeee ebahti qkite maratonki..."dori i da ne sa ti suvsem udobni. Prosto ne bi si pozvolil da kaje6 na vsi4ki 4e ne sa tito4no dobre, ne iska6 nikoi da znae 4e si se minal. I kakvi sa usloviqta za vru6tane to4no? Taq dostavka koqto si platil do bulgariq ne e suvsem evtina i to4no za tova ne mi se vqrva vru6taneto ili o6te pove4e smqnata da e suvsem bezproblemna i o6te po malko napulno bezplatna. Kaji mi usloviqta ako gi znae6 6toto ne mi se rovi v saita im sega.
 
didko-banditkoDate: Thursday, 04.09.2008, 7:30 PM | Message # 3
OldSchoolDawg
Група: Users
Мнения: 34
Репутация: 11
Статус: Не е на линия
братле, пак не съм съгласен с теб biggrin Един път пробвах едни пуми, залепнаха ми на крака и си ги взех. Да обаче не излезе точно така като ги поносих малко повече и започнаха да ми правят пришки. Е отне ми един месец за да свикна с тях angry Преди месец си поръчах маратонки от онлайн магазин (не ebay), донесоха ми ги и смея да твърдя че за сега нямам оплаквания smile

Drop acid, not bombs
 
kestena_rsDate: Monday, 15.09.2008, 7:15 PM | Message # 4
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
Мнения: 50
Репутация: 23
Статус: Не е на линия
Батко няма такъв като тебе!! Не знам как става тоя номер да носиш 44,45,46 и всички да ти стават и да са ти удобни!! А колкото до това дали ме е страх, не ме е страх!! Аз си нося само един размер обувки и този номер си поръчвам и са ми удобни. А ако случайно пък не са ми удобни не ме е срам да кажа. А доставката до БГ не е скъпа изобщо. Около 20лв. е и ако случайно решиш да смениш обувките, пишеш на продавача и пращаш обувките обратно и когато ги пратиш продавача ти превежда обратно парите в сметката. Нищо сложно няма. А и продавачите гледат да си доволен от покупката, защото после оставяш коментар и ако е лош му понижаваш коефициента и после други купувачи като теб няма да искат да пазаруват от този купувач. Аз досега съм поръчал 3 чифта и всички са удобни и смея да кажа, че съм адски доволен.

Soviet union rulllz
 
kestena_rsDate: Saturday, 20.12.2008, 5:04 AM | Message # 5
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
Мнения: 50
Репутация: 23
Статус: Не е на линия
Ей тука има супер зарибяващи неща
6pm.com


Soviet union rulllz
 
Forum » Style & Clothes » Обувки » Проблем с цените
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: