Friday, 14.12.2018, 6:22 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » Интервюта

7 Дни Антидепресанти

бр.1        1 Май 2010г.           Цена: безценно

 

Първа пресконференция на АФК "Антидепресанти"

"Бира ще се лее като древните реки на Вавилон" отчете официалното пресаташе г-н Калоян "Mr. Main"

Георгиев на първата пресконференция на отбора. На нея присъстваха главните фигури в АФК "Антидепресанти".

Президентът на клуба г-н Билчо "Чичо Билчо" Белев категорично отрече слуховете за финансова криза в отбора:

"Няма такива работи! Пари има, имало е и винаги ще има. Ами така де, Венци оня ден си купи "Пежо". За каква криза говорим? Как така финансова криза, а изведнъж "Пежо"? Вие журналята само се хващате за някакви думички и правите после от мухата слон. Ето даже нови хора ще назнача! От днес помощник-треньор е оная Ленчето от администрацията с твърдите цици (смее се). Как ще ме занимаваш сега, мойто дете, за след два месеца, бе..."

 

Маркетинговият директор/part-time масажист на отбора г-н Светлин "MixMan" Големански също отговори на няколко въпроса:

"Виж ся, фор ми из вери импортант порфом дъ тим. Ай лайк пипълс уит гуд компромис, гуд харт и да билив, бикоз еври дей из вери импортант. Ту мач пипълс кам джъст то пас дъ тайм - но уорк, но сикрифиси. Айм вери мед."

 

Не можа да не се отчете и първата контрола на "Антидепресанти":

"Ами нямахме късмет. Аз на момчетата съм им казал - няма да се качвате на автобуса, преди да е дошъл. Сега е смяна на поколенията, знаете, 5-6 години и искат по-добър отбор. Знаете, в другите отрасли сме добре, но това е България. Картотекирали сме някои, но окончателното решение, знаете, е 70-80% основно от отбора. Впрочем, имаме и някои млади, нови попълнения, които не могат да разберат, че трябва да се играе под пълно напрежение, знаете, за да се спечели с половин гол, с един гол... А за Венци вратарчето и онова момченце от Сливо Поле няма да говоря." отговори пресаташето Калоян Георгиев

 

 

 

АФК "Антидепресанти" - стартова петтица

 

Вратар: Венцислав Ганчев

 

Венцислав Ганчев, по прякор "Русенския вълнолом", се завръща в редиците на отбора след тежка контузия. АФК "Антидепресанти" спечели борбата за стража, като го измъкна из ръчичките на отборчета като "Барселона", "Ювентус" и "Ливърпул". Добър в излизанията "1 на 1" и в в излизанията за по бира. Хваща всякакви удари. Преди известно време дори хваща токов удар от непосредствена близост, като това прекъсва кариерата му за няколко дни. Наричан "Българският Спайдърмен" в някои страни, Ганчев винаги остава скромен пред жуналистите. Обича да казва "С риск да Ви обидя, но във футбола има голяма доза късмет. Някъде около 30%. Има мачове когато е 45-50%. Различно е всеки път, но не повече от 100%..."

 

 

- Какво направихте с парите от трансфера Ви в АФК "Антидепресанти"?

- Купих си "Пежо". А - и вежди...

 

 

Капитан: Деян Големански

 

Ако седнете да гледате мач на АФК "Антидепресанти" и чуете някой да крещи "Ае какво я дробите там, маа му стара! Ако ще я подаваш, подавай я!" то това със сигурност е г-н Деян Големански. Юноша на АФК "Антидепресанти" и главен идеолог на отбора. Гледа агресивно на играта. За последната контрола той отговори така:

"Гледахте един футбол маде ин България, типично маде ин България. Докато оня калпазанин Наско Узунов е там, на тая позиция и си прай квот си иска, така ше е. Докато тоа поплювко не се уплаши...няма как. Определено бехме по-добрия, по-класния отбор." На същата контрола играча беше санкциониран защото отиде да дърпа ухото на съдията при поредното му грешно решение. Природен атлет - не пие, не пуши, желае смъртта на всички пушачи и си го казва.

 

 

 

- Вярно ли е, че не сте доволен от съдийството на последната контрола?

- Аз за тва казах неслучайно, ако ги сложат долу на бесилото, аз ще им ритна столчето!

 

 

Бившият талант: Билчо Белев

 

Някога голям талант и фронтмен на редица отбори, кариерата му стагнира от известно време. Избрал е "Каменица Фен Къп" за да изгрее на футболната сцена отново. Дълго време се подлага на тежки тренировки и резулатите не закъсняват - пред известно време постига голяма победа, като печели шоколад "Милка" за караоке изпълнението си на ДесиСлава и Азис, изпявайки сам и двата гласа. Твърде опасен в палантерията, още по-опасен зад микрофона. Другите казват за него "Когато Билчо играе - всички играем, когато Билчо не играе - значи в Радилон е караоке вечер".

 

 

- Носеха се слухове около Вас за евентуален трансфер в Интер?

- Няма такова нещо! Това са долни инсинуации. Видяхме се с Моуриньо, казах му "Тука в Милано има ли поп-фолк караоке? Няма. Ми тогава какви трансфери, какви евра?". Мойто дете, не ми говори за неща от преди 2 месеца. Аз съм играл навсякъде, футболът е тук (посочва главата си), а АФК "Антидепресанти" е тук (посочва сърцето си).

 

 

 

 

Младата надежда: Борислав Ангелов

 

Новата покупка, главен спонсор и скандалджия на отбора. Изпълнителен директор на "Кошов Логистикс" ООД, г-н Ангелов никога не е срещал финансови затруднения в живота си. Забелязан е на тренировка от скаута на отбора г-н Светлин Големански, който не се помайва за секунда и подписва с него. Кариерата му е съпътствана от редица скандали, повечето от които секс. Истински стълб в защитата на отбора. За себе си казва "Дори като ходим на боулинг ми се сърдят, защото чистя топката точно преди да удари кеглите (смее се)", пак за себе си казва "Пари ли нямам?", въпросът е риторичен, естествено.

 

 

- Дайте прогноза за първият мач на отбора Ви за купа Каменица?

- Не се наемам да давам прогнози, не съм Минчо Празников, но щом има 2 отбора, значи има и съдия, щом има съдия, значи той има деца, щом има деца, значи те трябва да ядат, за да ядат - трябват пари. Аз имам пари. Следите ли ми мисълта?

 

 

 

Легендата: Искрен Димов

 

Дизайнер на играта в отбора и на сайтове извън отбора. Комбинира силна физика със силна психика. Комбинира силно и на терена. Основен душманин за противника. За него казват, че е силата, мощта, 16 цилиндровият двигател на АФК "Антидепресанти". Таблоидите следят всяко негово действие. За последните 2 месеца отхвърля редица предложения от "Рома", "Байерн" и "Скрита Сила" Мъдрево, като последните дават пари + стартовата си единайсеторка за него. Нямат малшанс.

 

 

 

- Папараци са ви хванали на среща с Николета Лозанова. Заедно ли сте?

- Не. Няма такова нещо. С нея сме само приятели. За друго и дума не може да става. В смисъл, вижте я на какво прилича - и с чужда пишка няма да я докосна...

 


 

 

Бисер на деня:

 

 

- Вярно ли е, че бюджета на отбора отива за Ваши лични облаги?

- Къв си ти бе, мойто момче?

- Аз съм журна...

- Ти си г-н Никой!

(Светлин Големански, Маркетингов директор на АФК "Антидепресанти")

 

 

 

 

Страсти:

"Асене, върни малко, върни малко, да!

Още малко! Йес! Ето - Венци с новото "Пежо", еми не му прави чест." – Сашо Диков.


                                            


”Има малки отбори, има големи отбори,                          "Пепе често ме нарича "Билчо” по време

има и Големански отбори” – Моуриньо                            на тренировка. Не знам защо.” - Меси

 

Интервю с пресаташето на АФК "Антидепресанти" - Калоян Георгиев

 

- Здравейте, г-н Георгиев.

- Добре заварили. Мерси.

 

- Първо - честито за назначаването Ви като пресаташе на отбора. Как ще коментирате това?

- Първо - мерси. Ами как да коментирам. Това е чест за мен. Те момчетата си знаят, аз съм им казал - на медийно ниво вий сте котенца ве! А трябва да сте лъвове! Взеха най-добрия. Мама ми казваше като малък "Калоянчо, от тебе ще стане голям човек" и ето на - мама е права. Екстрасенс ли е, ква е, не знам, но позна. Водеше ме по едни сладкарници тогава... (смее се). Но ще стане голямо събитие, знаете, заел съм се. За момента сме говорили само със CNN и Скат ТВ за правата на мачовете, но и други ще вдигнат ръка. Фродо иска да коментира, ама няма да стане. Аз му казах "Вито, стой си там в оная телевизийка, задавай си въпросчетата, това не е за тебе!". И така...

 

- Доста от играчите Ви се оплакват от стадиона, на който тренират. Бил в плачевно състояние.

- Това само Венци моеж да го каже, той често използва "Плачевно" в изреченията си (смее се). Такова нещо няма. Лично г-н Големански уреди Трета бригада от ТКЗС-Сливо Поле да прегледа настилката. Чим по чим. Даже Венци ги закара с Пежото. То му е ново. А те са професионалисти момчетата - 3ма от тях са участвали в "Бразди", 4ти е награден кооператор - разбират. Вярно - не е "Камп ноу", но става. Аз им казах на момчетата - ако играят добре ще им направя стадион като на другите отбори- с две врати.

 

- Говори се, че точно г-н Светлин Големански използва отбора за да изпира по някой и друг лев.

- Такова нещо няма. Той използва новостроящият се Мол ъф Сливо поле за да пере пари. Вярно - отбора не е получавал заплати от 5 месеца, но кой ги брои. А положението не е розово въобще, ето Венци няма лев да сложи ксенони на новото "Пежо". Като се сетя и ридая. Докато г-н Големански е на власт, няма да има ксенони за Венци. А той беше казал "Аз ще Ви оправя" и сега какво - богатите станаха по-богати, бедните по-бедни, Венци без ксенони. А да не говорим друго - Светлин Големански е маркетингов директор, а брат му, Деян Големански, е капитан на отбора. Шуробаджанащина, подават се пари под масата. Време е г-н Белев да си отвори очите.

 

- Има ли играчи чието място не е в отбора според Вас?

- Ами, виж ся, има. Точни имена няма да казвам, но, примерно, Венци Ганчев. Не може ти да не се раздаваш за отбора си, цял сезон да отбиваш номер и накрая да имаш претенции за голям футболист. Ми кой голям футболист пада в собственото си наказателно и реве за дуспа, бе аланкоолу? И при това вратар. Не може отбора ти да няма победа последните 10 кръга, а ти от 3 кръга да си с нова кола. Иначе можем по цяла нощ да разхождаме фустите по дискотеки до 6 сутринта, ама не можем да дойдем на тренировката в 8. Това е най-малкото несериозно. От Венци Ганчев ще стане добър играч, когато затворят "Платиниум". Това е истината.

 

- Благодаря Ви, г-н Георгиев.

- Пак заповядайте.

 

 

 

Венцислав Ганчев малко след интервюто на Георгиев

 

- Г-н Ганчев, как ще коментирате исказването на Калоян Георгиев спрямо Вас?

- Значи, вижте сега, аз не съм на 6 години – приказките не ме радват. Всеки да си говори каквото си иска. Като много знае – да дойде да играе, ама как да стане, като той един бонбон  не може да развие. Той много знаеше и като беше мениджър в Еконт. Всички видяхме какво направи – едно голямо нищо. Не ми отива да говоря такива неща. Не бих искал да коментирам повече. Вие на къде сте? Да ви метна до някъде? Аз съм с това Пежо ей там...

 

 

Баджанаците Цанко и Цветанко

 

 

 

"Къде е сега Билчо да ми вкара.”

Category: Интервюта | Added by: momoneymain (23.07.2010) | Author: MoMoneyMain
Views: 8371 | Rating: 5.0/2 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0