Saturday, 23.02.2019, 7:44 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » Articles » За живота от нещата

Пресконференция на Димитър Пенев от 07.01.2009г.
Първо на всички честитя новата година, да бъдеме здрави, да можем да работиме по-приятно, независимо че не всички симпатизираме на нашия клуб. Знам, че всички обичате вие спорта, най-вече футбола, за да може като цяло нашия футбол да отиваме напред. Това се отнася за националния отбор, това се отнася и за всички наши клубове.


Ако не сме вие и ние треньорите и състезателите и нашите ръководители, смятам, че обществото няма да приема много от нещата, които сме ги видели от миналото… Лично аз съм доволен от представянето на нашия отбор, независимо че имаше много мачове, които в шампионата бяха остри, недоволни от страна на феновете, но винаги съм бил открит пред моите футболисти.

Първата точка винаги е била от моя страна да направим анализа и грешките, които са направили на терена, а последната точка да обвиняваме съдиите и други лица, които са пречили на мача. ЦСКА е ЦСКА, име световно от много години. Десетки футболисти, които са участвали в националния отбор, те са много-много. Които са били с химна на България.

Това са известни много футболисти, не трябва да се връщаме. Затова казвам ЦСКА е 60-годишен юбилей, света, Европа знаят, с моите предшественици, които са били. Затова моето мнение е, че ЦСКА ще бъде по-добре… Знаете също, че ние имаме членове в новия ръководството, нови спонсори, но т'ва е въпрос на ръководството, аз ще говоря само за футболистите, треньорите, за нашия екип, за програмата, това, което казах…

Прави впечатление, че Да Коща от титулярите и вратарят Бекона отсъстват. Очакваме го вратаря днес да пристигне, Да Коща е в София, ръководството ще каже за него…Трябва да ви кажа, че целта на ЦСКА не е от миналия сезон, не е от началото на този сезон. Винаги е била, ако върнем миналото от 1948 година и да се спреме в годините, когато бяхме „Средец” и този сезон, целите и изискванията на ръководството са винаги били шампионска лига и купа, и други купи, които се учредяват за бъдеще, които са прекъснати турнири.

Международни турнири… Трябва да споделя и това, че сезонът започва 28 февруари, в този етап имам пълната и пълното доверие, за да добавим, ако има нужда от селекцията, нови футболисти. Това доверие от страна на ръководството е гласувано към треньорите и аз също няма да се откажа.

Това, което историята е направила ЦСКА и за бъдеще да работя за тези успехи. Смятам, че и за този момент по отношение на изчистване въпроси относно постоянните писания и говорения за финанси, смятам, че до този момент отбора е всичко наясно и добре, и смятам, че тръгваме с добро настроение и с амбиция да се готвим добре и да потвърдя моите думи, които ви казах през първия сезон, че нашия отбор ще бъде ЦСКА, което заслужаваме и е заслужавал.


Source: http://www.ivosiromahov.com/phpbb/viewtopic.php?t=1071
Category: За живота от нещата | Added by: momoneymain (12.01.2009) | Author: Пената
Views: 498 | Rating: 5.0/4 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

Search

Site friends    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0