Thursday, 02.05.2024, 0:37 AM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

Main » 2009 » July » 1 » От Щабквартирата на "Какалашка"
От Щабквартирата на "Какалашка"
6:04 PM
1ви Юли е хубав ден за промяна. "Нов месец, нов късмет" както е казал народа, но в по краткосрочен аспект.
На този ден и ние решихме да направим някои промени. Нали, да махнем някои стари неща, да добавим нови.
Развиваме се. Прогресираме, предполагам.
Преди всичко друго - публикуваха ни в списание. Точно така, драги читатели, вече сме публикувани творци. Списанието е русенско и се нарича "Ю". Ето и страниците, където ни има:

PhotobucketPhotobucket

Бих искал да кажа, че е неочаквано, но не е. Просто беше въпрос на време да ни забележат от медиите. Не че искаме да се хвалим, но рулираме, владеем, цепим мрака!!! Целият брой на списанието може да прочетете тук - Списание Ю, бр. 7, м. Юни. А статията може да прочетете тук - Човек и да добре да живее - става студент!
Друга новина, която бихме искали да споделим е, че вече някои от нас тъкат на два стана. За жалост това няма нищо общо с шведските тройки, просто MoMoneyMain вече е горд играч за отбора на kolkomuzika.com. Негови мисли свързани с актуалните музикални парчета може да четете там. Естествено, това няма да му попречи да продължи да пише и за Какалашка, за радост на 2мата ни верни фенове.

Но стига четки. Сега за промените. След дълги, изпълнени с напрежение и безсъние 30 минути решихме:

1. В категория "Хроники": подкатегория "По Света и Зад нас" се преименува на "За Живота от Нещата", което много по-ясно обяснява съдържанието и. И не е помпозно. Подкатегория "MoMoney's Interviews" се преименува на по-патриотичното "Интервюта". Подкатегория "Bache Ivo's Smart Talk" преустановява съществуването си. Материалите от нея са прехвърлени в подкатегория "За Живота от Нещата". От известно време съществува и подкатегория "Raw Cuts (Shorts)", в която нашият драг MoMoneyMain записва честите си литературни изблици на английски език. Всеки луд с номера си. Също така, скоро предстои сътворяването на нова категория наречена "5те", в която ще се правят класации на най-различни неща, като се започне от филми, та се стигне до начини за осъществяване на вазектомия с подръчни средства, придружени с коментар. Скоро, много скоро...


2. Категория "Галерия": изтрити са подкатегории "Пиянски" и "Users". Няма смисъл от тях. Изтрита е и подкатегория "Mastermind & Generalissimo", пълна само със снимки на MoMoneyMain, поради хилядите мейли, които ни молят точно за това. Приемам новината с безразличие, все пак съм професионалист. Радвайте се, копеленца гадни, вече няма да ме гледате!

3. Във връзка с гореспоменатите мейли, в близко бъдеще ще махнем и банера с лицата ни, който явно стои центриран само на нашите компютри. Някой ако има предложения за банери да ги изпраща на мейла ни. Банера да не съдържа полови органи и обиди към администраторите. Иване, на тебе говоря.

4. Идеята за категория снимки с голи мадами не бе приета, въпреки хилядите ми предложения. Да благодарим на Kestena_rs.

Това е за сега. Всякакви предложения, въпроси и оплаквания на мейла - kakala6ka@gmail.com Ариведерчи!
Views: 789 | Added by: momoneymain | Rating: 5.0/2 |
Total comments: 0
Only registered users can add comments.
[ Registration | Login ]

Login form

News calendar

«  July 2009  »
SuMoTuWeThFrSa
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Search

Site friends



    

Приятели:
IGB Advertising Ltd.

Statistics


Всички на линия: 1
Кибици: 1
Наши: 0