| Kepov | Date: Wednesday, 03.09.2008, 10:16 Pm | Message # 1 |
SteamRoller
Група: Users
Статус: Не е на линия
| Понеже още няма въпроси може просто ще си кача снимката на любимото кашонче
|
| |
| |
| kestena_rs | Date: Thursday, 04.09.2008, 4:50 Am | Message # 2 |
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
| Впечатляващо!! Колко по-хубаво щеше да е ако и двете видео карти работеха! Нищо, човек се учи от грешките си.
Soviet union rulllz
|
| |
| |
| Kepov | Date: Thursday, 04.09.2008, 10:27 Am | Message # 3 |
SteamRoller
| BTW отне ме 2 седмици да ги подкарам и 2-те доката разбера че дъното има проблем със съвместимостта. то беше смяна на кабели преинстал нс ОС то беше чудо. накрая си смених дъното и сега работят и ДВЕТЕ. Да не повярваш
|
| |
| |
| Mihuq | Date: Tuesday, 16.09.2008, 4:41 Pm | Message # 4 |
RakiqBoy
| Някои знае ли сайт откадето да си поръчам отделни компоненти и да си ги сглобя аз или поне да опитам
|
| |
| |
| Kepov | Date: Friday, 19.09.2008, 10:31 Pm | Message # 5 |
SteamRoller
| most.bg трябва да се регнеш
|
| |
| |
| mi6entse | Date: Friday, 16.01.2009, 6:18 Pm | Message # 6 |
Private
| Ох някой може ли да ми каже дали му се е случвало мишката на лаптопа да откаже да работи?Иконата на самата мишка ми е зачеркната с червен Х и просто не работи има ли начин да го оправя? Вчера пак беше така и много се ядосах тъкмо да почна да викам и Михаилчо ми ресна компа и мишката се оправи днес се прибирам и пак не работи рестартирвах ама брада Само да отбележа, че племенника ми, който е на 4 по сял ден пипа и играе некви игрички и много мнооого ме съмнява да е направил нещо, ама незнам какво И кво да правя сега?  Added (2009-01-16, 6:18 Pm) --------------------------------------------- мъжо ми го опрай
|
| |
| |