Thursday, 25.04.2024, 3:22 PM
Welcome Guest | RSS

The Kakalashka!

Main | Registration | Login

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: momoneymain, kestena_rs, Benkoka, ogshigil4e  
Forum » Дискусии и Дебати :) » Дискусии » Дискотеката в Приморско
Дискотеката в Приморско
momoneymainDate: Saturday, 06.09.2008, 0:55 AM | Message # 1
StreetSmart
Група: Administrators
Мнения: 169
Репутация: 5
Статус: Не е на линия
На 04.09.2008 в предаването "Часът на Милен Цветков" беше показано видео, снимано с телефон в дискотека (чието име не се споменава) в Приморско, на което е заснето състезание по двойки. Състезанието се състои в това - няколко момчета по средата на дискотека стоят голи, а няколко момичета им правят свирки. Всичко това под възгласите на DJя "Давай, давай!!!". Явно, който свърши първи в устата на момичето - печели. В предаването се съобщава, че едното от момичетата е на 17 години surprised
Аз бях леко възмутен.
След това подочух отнякъде, че на друг курорт пък имало състезание за момиче с вибратор (нямаше подробности) и наградата е портмоне.
Принципно такива неща биха ме зарадвали, признавам си, ако са направени професионално от стриптизьорките на заведението примерно. Ама това си е чиста порнография, мче!
Нормално ли е или не е?

Който не е гледал предаването, може да го гледа тук - NeterraTV - предаването от 04.09.2008г.


Why So Serious?
 
didko-banditkoDate: Sunday, 07.09.2008, 4:50 PM | Message # 2
OldSchoolDawg
Група: Users
Мнения: 34
Репутация: 11
Статус: Не е на линия
е братле, аз ти казах още оная вечер - потресен съм.. по нашето време сякаш нямаше такива работи - отиваш на дискотека , напиваш се като свиня, действаш неадекватно и се прибираш biggrin виж ги сега кво правят - малки, но вече знаят biggrin biggrin
сериозно, направо не можех да повярвам на очите си.. cry


Drop acid, not bombs
 
bachoivoDate: Sunday, 07.09.2008, 4:56 PM | Message # 3
Ba4e Ivo
Група: Moderators
Мнения: 107
Репутация: 21
Статус: Не е на линия
абе каде по наше време такива работи в дискотеките. Тогава основно се ходеше за да се напиеш(както каза didko-banditko, ) и ако те огрее можеше и да се запознаеш с некое заблудено девойче, но само толкова. Е ако след запознанството се представиш подобаващо-можеше и да те огрее biggrin . ама време трябваше. Сега к'во-явно само тряа да отидеш на диско и получаваш сви**ка, в най-лошия случай. БАХ ги в децата!!!

 
BenkokaDate: Friday, 12.09.2008, 12:32 PM | Message # 4
SuperBeniKoka
Група: Users
Мнения: 12
Репутация: 6
Статус: Не е на линия
Nqmam dumi.... e** mu maikata - abe nqma zna4enie kakvo e bilo predi - gledai kvo stava sega, to hubavo da se pravi tova, ama s izvesten kontrol, vs znaem zakona, 4e ne moje da vlizat pod 18 god. v disco, ama vs znaem i tova 4e si vlizat. V takava diskoteka trqbva da e upovesteno za kakvo stava duma i da ima istinski face control. Tova e to. Kato da vleze6 v striptiz bar, trqbva da ti e qsno kude otiva6 i da ne moje da vliza vseki, kato taq 17 godi6nata. Puk na koito mu haresva da hodi i tolkova.
 
kestena_rsDate: Monday, 15.09.2008, 10:51 PM | Message # 5
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
Мнения: 50
Репутация: 23
Статус: Не е на линия
Аз не съм изненадан, не съм дори и потресен. След клиповете от училищата, които излъчиха по НОВА вече нищо не може да ме изненада. А това е поредното доказателство, че трябва да се обръща по-голямо внимание на секскултурата на подрастващите и да им се показва кое е правилно и кое не. Вероятно тази 17-годишна девойка или не изпитва особено голямо уважение към себе си или е била достатъчно пияна за да се навие за такова състезание. Кофти в случая е, че може би и други деца ще се зарибят по такива глупости и кои знае дори може да стане " гъзарско " да направиш св**ка на приятелят си пред погледа на всички. Ама и това ще отшумее.

Soviet union rulllz
 
kestena_rsDate: Sunday, 26.10.2008, 2:41 AM | Message # 6
Fizi Bubaleh
Група: Administrators
Мнения: 50
Репутация: 23
Статус: Не е на линия
Между другото бях шести клас когато в моето училище започнаха да се чуват слухове за св**ки в тоалетните и в седми вече слуховете се оказаха истина. Да не говорим, имаше и случаи с вадене на ножове и дори едно момиче беше наръгано в ръката. А това беше преди 8-9 години, така че маи проблема не е от сега, просто сега му се обръща по-голямо внимание.

Soviet union rulllz
 
momoneymainDate: Sunday, 09.11.2008, 0:00 AM | Message # 7
StreetSmart
Група: Administrators
Мнения: 169
Репутация: 5
Статус: Не е на линия
Никой не казва, че по наще времена не е имало такива неща. Но са били единични случаи. Сега ми се струва. че надебеля работата. Не свирки ами направо си се плющят по кенефите вече. Има клипове как момичета правят свирки на момчета в час, докато даскала пише на дъската! Сега не са деца, сега са изроди!

Why So Serious?
 
ivonDate: Friday, 19.12.2008, 7:36 PM | Message # 8
Private
Група: Users
Мнения: 10
Репутация: 0
Статус: Не е на линия
бе да си го слагат ама и нии да намазвами кои бяга от една свирка мн вайно от годините
 
anity69Date: Friday, 26.12.2008, 9:47 PM | Message # 9
Anka Mentata
Група: Users
Мнения: 63
Репутация: 11
Статус: Не е на линия
незнам.....това си е задалжителната програма по дискотеките по морето.......и сега 300лв за дамата останала както майка я е родила......и гледаш как се избиват коя по напред....незнам-модерно ли е ,извратено ли е?!?
 
Forum » Дискусии и Дебати :) » Дискусии » Дискотеката в Приморско
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: